SJK-juniorit - Privacy policy

SJK-JUNIORIT RY:N JÄSEN- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE
Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §:n
mukainen tietosuojaseloste käsittelytoimista

  1. Rekisterinpitäjä
    SJK-juniorit ry
    Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki
    y-tunnus 0198559-3
    Puhelin 050 3582768

  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevassa asiassa
    SJK-juniorit / Hannu Huilla
    050-4328785
    toimisto@sjk-juniorit.fi

  3. Rekisterin nimi
    SJK-juniorit jäsen- ja yhteistyökumppanirekisteri

  4. Rekisterin pitämisen peruste
    Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksella tai yhdistyksen jäsensuhteen perusteella.

  5. Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on:
     Ylläpitää yhdistyslain mukaista jäsenrekisteriä
     Sähköinen jäsenviestintä ja muu tiedottaminen
     Asiakaspalvelun ja toiminnan toteuttaminen sekä kehittäminen
     Jäsen- ja seuramaksujen hallinta

  6. Rekisterin tietosisältö
    Jäsenrekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
    Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot:
     Jäsenen perustiedot, kuten: nimitiedot, sukupuoli, syntymäaika, syntymäkaupunki, yhteystiedot ,
    osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, alaikäisen jäsenen huoltajien nimet ja yhteystiedot
     henkilön kuva, mahdolliset luvat ja suostumukset
     Jäsensuhdetta koskevat tiedot, kuten: laskutus- ja maksutiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot,
    peruutustiedot, palkan- ja palkkionmaksuun liittyvät yksilöivät tiedot, kuten henkilötunnus,
    tapahtumien osallistumistiedot, seuran ja henkilön kilpailutoimintaan liittyvät tiedot sekä muut
    asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.
    Yhteistyökumppanirekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja yritysten ja yhteisöjen päättäjistä ja
    yhteyshenkilöistä:
    • nimi, titteli, yritys, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

  7. Jäsenrekisterin säännönmukaiset tietolähteet ja tietojen säilyttämisaika
    Jäsentä koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:
     Jäseneltä itseltään suoraan järjestelmään, sähköpostitse, puhelimitse, lomakkeella tai muulla
    vastaavalla tavalla
     Rekisterinkäsittelijän tai toimihenkilön syöttäminä
    Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä kohdassa 5 määriteltyjen tarkoitusten
    toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

  8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin, eikä niitä siirretä EU:n tai
    ETA:n ulkopuolelle.

  9. Henkilötietojen käsittelijät
    SJK-junioreiden työntekijöiden lisäksi tarvittaessa joukkueiden toimihenkilöt (mm. valmentajat,
    joukkueenjohtajat, tilinhoitajat) sekä PLU:n kirjanpitäjät/laskutuksesta vastaavat työntekijät.

  10. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Emme myy tai vuokraa tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille. Luovutamme tietoja
    kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:
     Voimme luovuttaa käyttäjän tietoja kolmansille osapuolille, mikäli käyttäjä on antanut siihen
    suostumuksensa.
     Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen
    esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla,
    tavalla.
     Voimme luovuttaa tietoja tilastollista, tieteellistä tai historiallista tutkimusta varten edellyttäen,
    että tiedot on muutettu sellaiseen muotoon, että tiedon kohde ei enää ole niistä tunnistettavissa.
     Mikäli fuusioimme tai muutoin järjestelemme toimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan
    luovuttaa uuden organisaation sisällä.
     Luovutamme tietoja Palloliiton Pelipaikkaan pelipassin ja vakuutuksen hankintaa varten

  11. Rekisteröidyn oikeudet
    Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen.
    Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla käyttäjämme voivat vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.
    Tietojen tarkastus- ja oikaisuoikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö
    tulee lähettää osoitteeseen: toimisto@sjk-juniorit.fi
    Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti osoitteessa Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki.
    Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä kirjallisesti yllä olevaan
    postiosoitteeseen tai sähköpostitse toimisto@sjk-juniorit.fi
    Rekisteröity voi myös kieltää sähköisen viestinnän tai vaatia tietojen poistoa ilmoittamalla siitä
    sähköpostitse toimisto@sjk-juniorit.fi
    Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
    Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterinpitäjää siirtämään hänen tietonsa yleisesti käytössä olevassa
    siirtomuodossa toiseen järjestelmään. Oikeus koskee vain tietoja, jotka rekisteröity on itse antanut
    rekisterinpitäjälle. Tietojen siirtopyynnöstä tulisi ilmoittaa kirjallisesti yllä olevaan postiosoitteeseen tai
    sähköpostitse

  12. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Rekisteriä koskevat manuaaliset aineistot säilytetään suojatuissa tiloissa. Digitaalisesti tallennetut ja
    käsiteltävät tiedot ovat tietokannoissa, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muiden teknisten keinojen
    avulla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat ympärivuorokautisesti valvotuissa tiloissa.

  13. Tietosuojaselosteen muuttaminen
    Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta
    ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.
    Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

Download
Updated at - 2019-01-11 11:12